tag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post4331008639620841093..comments2023-12-09T20:07:11.038+02:00Comments on Ossigeno: Соленки с крема сиренеfedorahttp://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-13263203419123089292017-01-09T08:18:28.522+02:002017-01-09T08:18:28.522+02:00Здравейте :)
Резците ги купих преди 2-3 години от ...Здравейте :)<br />Резците ги купих преди 2-3 години от магазин за един лев, само че струваха 2 лв :))) Не знам дали все още има такива, но вижте в сладкарските онлайн магазини.<br />Например <a href="http://hitrini.com/category/76/bukvi-tsifri-i-simvoli.html" rel="nofollow">тук >></a><br /><br /><a href="http://sladkatakushta.com/rezci/bukvi-i-cifri.html" rel="nofollow">тук >></a><br /><br />Хубава седмица :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-12386958776764497362017-01-08T22:01:08.920+02:002017-01-08T22:01:08.920+02:00Здравейте! Страшно много ми допадна рецептата и съ...Здравейте! Страшно много ми допадна рецептата и със сигурност ще я изпробвам. А удобно ли е да споделите от къде мога да си набавя същите или подобни форми-буквички?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15277065475625806249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-6909257412631207662017-01-08T21:25:23.844+02:002017-01-08T21:25:23.844+02:00Здравейте! Дали е удобно да споделите от къде може...Здравейте! Дали е удобно да споделите от къде можем да си набавим формичките за соленките? Страшно много ми допадна идеята соленки във форма на цифрички :) и ми се иска да я пробвам точно по вашия начин със същите фирмички.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15277065475625806249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-9356378851842291912016-08-27T22:38:08.386+03:002016-08-27T22:38:08.386+03:00О, чудесна хрумка - би трябвало да са се получили ...О, чудесна хрумка - би трябвало да са се получили още по-добре с тези брашна. Ще пробвам и аз :) Благодаря, че споделихте тази идея :)<br /><br />Хубава вечер :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-63829519529170081232016-08-27T21:59:08.985+03:002016-08-27T21:59:08.985+03:00Благодаря за чудесната рецепта! Направих ги и стан...Благодаря за чудесната рецепта! Направих ги и станаха супер, въпреки че вместо пшенично брашно ползвах смес от оризово брашно и царевично нишесте 2:1.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10449744857654807034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-90347155995512605652016-08-26T13:34:48.823+03:002016-08-26T13:34:48.823+03:00Веднага :)Веднага :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-10831268288275382062016-08-21T23:09:13.181+03:002016-08-21T23:09:13.181+03:00А, дайте си ми буквичката!А, дайте си ми буквичката!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-28544453698413866712016-08-19T13:55:55.464+03:002016-08-19T13:55:55.464+03:00Благодаря ти, Игличе :)Благодаря ти, Игличе :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-48028094294276788952016-08-18T09:45:37.765+03:002016-08-18T09:45:37.765+03:00Изглеждат фантастично, браво на малкия майстор!Изглеждат фантастично, браво на малкия майстор!Iglika Mishkovahttps://www.blogger.com/profile/05898266187949242648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-19722068418975887092016-08-17T10:28:16.785+03:002016-08-17T10:28:16.785+03:00Благодаря Ви :)
С лимец съм правила крекери, които...Благодаря Ви :)<br />С лимец съм правила крекери, които са наистина чудесни, но в тях няма овлажнител като крема сиренето - трябва да е от българското, не тип Филаделфия. Предполагам, че ще станат, ръководейки се отново от същото правило - получаване на меко и нелепнещо тесто, така че лимецовото брашно го слагайте по малко до получаване на съответната характеристика на тестото. Успех :)<br /><br />fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-28325682366780757062016-08-17T08:55:52.069+03:002016-08-17T08:55:52.069+03:00Здравейте, много ми харесаха соленките и смятам да...Здравейте, много ми харесаха соленките и смятам да ги направя. Чудя се, ако заменя бялото брашно с такова от лимец, дали количеството брашно остава същото? Благодаря!<br />Диянаhttps://www.blogger.com/profile/03900531889988564362noreply@blogger.com