tag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post4564909734446603581..comments2023-12-09T20:07:11.038+02:00Comments on Ossigeno: Торта Кислород (Ossigeno)fedorahttp://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-84330372172858973452020-06-06T13:24:15.846+03:002020-06-06T13:24:15.846+03:00Много се радвам, че съм Ви била полезна! Благодаря...Много се радвам, че съм Ви била полезна! Благодаря за хубавите думи!<br />Желая Ви от все сърце всичко най-добро! :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-65039524727796981432020-05-22T14:07:15.679+03:002020-05-22T14:07:15.679+03:00Възхитена съм от Вашите умения!Благодаря за сподел...Възхитена съм от Вашите умения!Благодаря за споделения опит и чудесни презентации,които радват окото!"Руските шапки"са моят фаворит и ги приготвям за всеки празник.Вчера направих и тази торта.Стана много вкусна,ефирна и красива!Спазих точно указанията в рецептата и нямах никакви проблеми при приготвянето и.Продължавам да се уча от Вас!Благодаря!Стефкаhttps://www.blogger.com/profile/11499833747120414105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-245370919588820692018-03-13T22:52:03.129+02:002018-03-13T22:52:03.129+02:00Много благодаря! Още този уикенд я започвам :) Вси...Много благодаря! Още този уикенд я започвам :) Всичко най-хубаво!<br />ПетяПетяhttps://www.blogger.com/profile/10183753372525452430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-23406349687877454872018-03-12T11:35:42.979+02:002018-03-12T11:35:42.979+02:00Здравейте,
Във Фантастико има със сигурност, в Бил...Здравейте,<br />Във Фантастико има със сигурност, в Била не знам, преди имаше, в Берьозка също има.fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-5409779781616029512018-03-11T23:16:03.355+02:002018-03-11T23:16:03.355+02:00Здравейте,
Благодаря за споделената рецепта - тор...Здравейте, <br />Благодаря за споделената рецепта - тортата изглежда много изкушаващо! Дали може да ме посъветвате откъде да намеря подсладено кондензирано мляко? Търсих в Кауфланд, но намерих само неподсладено. Благодаря предварително! <br />Поздрави, <br />ПетяПетяhttps://www.blogger.com/profile/10183753372525452430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-43428657270424945232018-02-03T19:41:30.257+02:002018-02-03T19:41:30.257+02:00Привет, много съм доволна - засега ;) :)
Тортата е...<br />Привет, много съм доволна - засега ;) :)<br />Тортата е сглобена, ще нощува в хладилника.<br />Блатовете са малко по-малки от формата ми за торта. Така ще си сбъдна една отдавнашна идея - крема да е не само между, а и около блатовете. Белият крем беше на ръба да не стане, пресече се, стана на "зърна"но като че ли желатинът го пооправи, ще видим утре. Мусът е без грешка, малко ми е в повече(според моята форма).<br /><br />Благодаря за указанията, доста са практични.Маяhttps://www.blogger.com/profile/12398924024644911851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-71132436050496891512016-12-30T23:02:11.916+02:002016-12-30T23:02:11.916+02:00Да, правила съм "Птиче мляко", точно гум...Да, правила съм "Птиче мляко", точно гумения крем не ми хареса. Във вашата торта кремовете ми харесват. Вече е сглобена, надявам се блатът ми да не чак толкова лош :) Весели празници!Didihttps://www.blogger.com/profile/13580999517406307261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-60139555234330349902016-12-30T21:47:44.927+02:002016-12-30T21:47:44.927+02:00Не се сиропират, но ако решите, можете леко да ги ...Не се сиропират, но ако решите, можете леко да ги овлажните. Няма нужда от сиропиране, защото тортата е с много крем. Както вече казах, но на друго място, тортата обра овациите на всички, които я опитаха. Ако сте правили торта Птиче мляко, блатовете са подобни. Трябва да има нещо по-стегнато, за да се крепи цялото количество крем, което не е с прекалено много желатин - нещо, което е типично за много торти с крем, та чак на гума отива. <br />fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-43547886022573816312016-12-30T16:25:48.168+02:002016-12-30T16:25:48.168+02:00Блатовете стават твърди и сухи, ако се пекат както...Блатовете стават твърди и сухи, ако се пекат както сте писали до зачервяване. Първият ми стана така. Втория го хванах навреме, но въобще не е зачервен. <br />Овлажняват ли се поне леко от крема или остават както са изпечени?Didihttps://www.blogger.com/profile/13580999517406307261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-82636711299789555702016-12-23T22:33:36.053+02:002016-12-23T22:33:36.053+02:00:))
Напротив, напълно достатъчно количество е за д...:))<br />Напротив, напълно достатъчно количество е за два блата - те трябва да са тънки и въобще не се свиват. С кремовете си пасват идеално – това не е пандишпанова торта с варен крем.<br />Весели празници!fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-6070889071906935122016-12-23T10:35:03.678+02:002016-12-23T10:35:03.678+02:00Много несполучлива рецепта поне от към блатове. К...Много несполучлива рецепта поне от към блатове. Количеството на сместа е недостатъчно за един брат, а да не говорим за два. Блатът стана сух и се ви ужасно много. След като се разочаровах от блата, нямам желание да пробвам крема и му са :(Sоniahttps://www.blogger.com/profile/04827270608332271325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-23430164499322146292016-12-18T17:10:29.356+02:002016-12-18T17:10:29.356+02:00Благодаря, Игличе :)Благодаря, Игличе :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-82570295603499386842016-12-18T15:02:45.741+02:002016-12-18T15:02:45.741+02:00Е, Инче, изглежда невероятно вкусно! Украсата е пе...Е, Инче, изглежда невероятно вкусно! Украсата е перфектна, а кремът наистина се топи блажено ! Непременно ще я пробвам по време на почивните дни! Харесвам мус, в който няма сурови яйца, та този е перфектен!Хм, размечтах се за тази торта! Iglika Mishkovahttps://www.blogger.com/profile/05898266187949242648noreply@blogger.com