tag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post6906407332321880626..comments2023-12-09T20:07:11.038+02:00Comments on Ossigeno: Шоколадово-малинова мус тортаfedorahttp://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-43974286085361979042016-11-05T22:02:26.736+02:002016-11-05T22:02:26.736+02:00Не е проблем да не се сиропира – има много мус. Ще...Не е проблем да не се сиропира – има много мус. Ще стане, но ще трябва да увеличиш количеството бял шоколад. Виж ето този <a href="http://fedorcka.blogspot.bg/2012/12/blog-post_27.html" rel="nofollow">мус >></a><br />Благодаря :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-87710222611770357492016-11-05T21:58:21.697+02:002016-11-05T21:58:21.697+02:00Grazie, Lucy :)Grazie, Lucy :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-34255707072607622332016-11-04T15:17:19.804+02:002016-11-04T15:17:19.804+02:00Звучи прекрасно, но имам два въпроса - дали ще ост...Звучи прекрасно, но имам два въпроса - дали ще остане прекалено суха, ако блатът не се сиропира? Ако се махне прясното мляко, ще мине ли и без желатин (ще бъде за сметка на височината и количеството крем, разбира се, но като консистенция дали ще стане)? Благодаря!Tsvetihttps://www.blogger.com/profile/07987166513242733054noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6932847248799964608.post-6852648142145004042016-11-04T08:42:01.770+02:002016-11-04T08:42:01.770+02:00woh! che super torta golosa!!woh! che super torta golosa!!lucyhttps://www.blogger.com/profile/07319520072058198746noreply@blogger.com